Terapeuter

Randi er utdannet hjelpepleier i 1993. Hun har medisinsk grunnstudiet ved medisinhøyskolen i Oslo (Bjørknes Høyskole) i 2011 og er naturmedisinsk muskelterapeut fra Sirius Institutt, Naturmedisinsk fagskole i Haugesund.

Ellen ble godkjent vernepleier i 2001 og tok deretter videreutdannelse i rusproblematikk i 2004. Hennes yrkeserfaring er fra arbeid med funksjonshemmede, eldreomsorg, rusomsorg og psykiatri.

Cecilie er utdannet helsefagarbeider og hudpleier og har over 14 års arbeidserfaring innen disse yrkene. I tillegg
har hun tatt flere hudpleierelaterte kurs. De siste årene har hun jobbet i 2 ulike hudpleiesalonger med omfattende meny og mange andre produktserier.

Liv ble utdannet som sykepleier i 1996. Hun har bred kompetanse innen somatikk og psykiatri fra sykepleieryrket. Hun har i tillegg studert psykologi og informasjons-og kommunikasjonsteknologi på UIB.
I senere år har hun sertifisert seg innen estetisk medisin som laserbehandling, Botox og fillerbehandlinger.

Kari ble utdannet sykepleier i 1993. Hun har lang og bred erfaring både fra somatikken og psykiatrien .
I tillegg har hun jobbet mange år i mote /klesbransjen, både som selger og innkjøper. For henne står alltid kunde og god service i høysetet. Hun er veldig dedikert i jobben. De senere år har hun tatt sertifisering innen både
laserbehandlinger og Botox injeksjoner.

Thomas har en lang og brede erfaring fra innland og utland som coach, hypnotisør og foredrag og kursholder. Etter å ha bistått et stort uttal mennesker i viktige situasjoner og ikke minst å skape varig endringer valgte han å begi seg inn på det dypere sinnet. samtale, hypnose, Energiskifte, Mindscaping og mere til har han med verktøyskassen for å bistå deg med dine utfordringer. 

Kontakt oss i dag!

ÅSANE HELSE & VELVÆRE

Liavegen 1, inngang B, 2.etg.
5132 Nyborg, Bergen

Buss: Flaktveit, buss nr. 4.

Gode parkeringforhold, gratis parkering