Kurs

Ki Kong Kurs

KI GONG KURS MANDAGER FRA 7.SEPT. KL. 18-19
 
Fra september starter Master Cho opp igjen med Ki Gong kurs hos Åsane helse & velvære!
Benytter du deg av kursene nå, er du heldig å få muligheten til en STERKERE og SMIDIGERE kropp, fokus på MENTAL og FYSISK AVSPENNING, RO og VELVÆRE sammen med kun fire andre! Grunnet Coronasituasjonen er MAKS ANTALL DELTAKERE FIRE PERSONER. Kurslokalet er stort, så her blir det god avstand mellom hver deltaker.
 
Du velger selv om du ønsker å melde deg på og betale for et visst antall kurs eller drop in med påmelding opptil 2 timer før timen. Er det allerede fullbooket, vil du få informasjon om dette. Her er det førstemann til mølla!
 
STED: Liaveien 1, Nyborg. Inngang B, 2. etg. Yogarommet i Åsane helse & velvære sine lokaler.
TID: Mandager fra 7.sept. kl.18.00 – 19.00
PRIS: 200 kr pr. Ki Gong trening
PÅMELDING: Du melder deg på ved å Vippse 200 kr til 98 22 35 30 / Cho. Ønsker du å melde deg på flere kursdager samtidig, er det fullt mulig. MERK! Noter navn, telefonnummer og kursdato/er i Vipps meldingen.
 
VELKOMMEN!

Hva er Ki Gong? 

Shim Ki Shin er en koreansk Ki Gong form for velvære trening med vekt på riktig pust. Dette betyr at ikke bare puste med lungene, men du har puste luften helt ned i magen under navlen, og ved utpust skal mage og lunger være tom for luft igjen. Det er mange helsefordeler med regelmessig Qi gong trening. Økt muskelstyrke, bedre blodsirkulasjon, bedre hjerneaktivitet, større mental og fysisk avspenning, økt ro og velvære. Ki trening vil hjelpe kroppen energi til å flyte lettere rundt i kroppen og mange vil finne at de er generelt litt varmere etter trening.

Om kursholder: 

Mester Cho er i kampsportkretser en legende. I over 40 år har han lært skandinavere selvforsvar og livsfilisofi. I en periode trente han det norske Taekwondo landslaget. Selv har Cho svart belte med niende dan, den høyeste graden man kan oppnå her i dette rlivet. Cho har i mange år reist rundt og holder Qi Gong kurs i Norge, Skandinavia og ukentlig på Osterøy, der han også bor.

Yin Yoga Kurs

Velkommen til yin yoga på torsdager kl 19.30 – 20.30

Sommeren er over og jeg vil igjen tilby ukentlige yogatimer. Første time i høst er 20 august. Undervisningen er hver torsdag 19.30-20.30
Jeg tilbyr både drop in og klippekort.

Yin yoga hjelper å roe ned kropp og sinn. Yoga kan være med på å redusere stress og uro og øke bevegelighet i muskler og ledd.
Pga restriksjoner om en meters avstand trenger jeg påmelding til yogatimene.
 
Meld deg på via denne siden eller på SMS : 92654915

Yin yoga er en rolig yogaform som passer enten du har gjort yoga før eller er ny til yoga.

 
Yin yoga kan fremme bedre søvn og på den måten gi økt energi, passer også for deg som har trenger å roe ned 🧘🏼‍♀️🤸🏼‍♂️