Kurs

Ki Gong Kurs

Ki Gong kurs hos Åsane helse & velvære! 
KURSENE ER MIDLERTIDIG PAUSET
 
Med KiGong kurs får du muligheten til å få en STERKERE og SMIDIGERE kropp. Det er fokus på MENTAL og FYSISK AVSPENNING, RO og VELVÆRE.
 
STED: Liaveien 1, Nyborg. Inngang B, 2. etg. Yogarommet i Åsane helse & velvære sine lokaler.
 
 
 
 

Hva er Ki Gong? 

Shim Ki Shin er en koreansk Ki Gong form for velvære trening med vekt på riktig pust. Dette betyr at ikke bare puste med lungene, men du har puste luften helt ned i magen under navlen, og ved utpust skal mage og lunger være tom for luft igjen. Det er mange helsefordeler med regelmessig Qi gong trening. Økt muskelstyrke, bedre blodsirkulasjon, bedre hjerneaktivitet, større mental og fysisk avspenning, økt ro og velvære. Ki trening vil hjelpe kroppen energi til å flyte lettere rundt i kroppen og mange vil finne at de er generelt litt varmere etter trening.

Om kursholder: 

Mester Cho er i kampsportkretser en legende. I over 40 år har han lært skandinavere selvforsvar og livsfilisofi. I en periode trente han det norske Taekwondo landslaget. Selv har Cho svart belte med niende dan, den høyeste graden man kan oppnå her i dette rlivet. Cho har i mange år reist rundt og holder Qi Gong kurs i Norge, Skandinavia og ukentlig på Osterøy, der han også bor.

MediYoga, Mindfulness yoga, Styrketrening med strikk

Velkommen til kurs! 🧘🏼‍♀️🤸🏼‍♂️

Mindful-Living kommer til Åsane Helse & Velvære.
Fra mandag 3 mai blir det anledning til å delta på ulike yoga, styrke og mindfulness kurs!
 
Mindful-Living drives av Anne Charlotte Frønningen, sykepleier med over 25 års erfaring fra helsevesenet, med videreutdanning i veiledning (2012), mindfulness (2018) og MediYoga (2019). Anne Charlotte er fast kursholder i MediYoga (medisinsk yoga) for Kreftforeningen.
 
Mindful-Living har holdt undervisning og ulike kurs for bedrifter, foreninger og privatpersoner siden 2018.
 
TIMEPLAN fra mandag 3. mai-31. juni:
Mandager:
17:30-18:30: MediYoga
19:00-20:00: Mindfulness yoga
 
Onsdager:
13:00-14:00: MediYoga
17:30-18:30: Styrketrening med strikk
19:00-20:00: Mindfulness yoga
 
Grunnet covid-pandemien blir det maks 6 deltagere på hvert kurs. Det er forsterket renhold og man holder seg hjemme dersom man er syk.
 
For påmelding eller spørsmål:
mindful-online.no eller mobil 92827699
 
Anne Charlotte