velkommen hit til oss i bergen hypnose og bergen terapi

Vi i Bergen Hypnose og Bergen Terapi utøver førsteklasses hjelp ved bruk av veiledning, samtale, hypnose, kinetic shift og emosjonell frigjøringsteknikk. Vi hjelper deg å finne årsaken og tilpasser veiledning og behandling slik at dette passer nettopp deg. Hos oss er du alltid i fokus uansett utfordring.

Om Meg

Thomas Kristiansen, er 41 år og har en meget bred erfaring fra innland og utland. Han har alltid vært fascinert av menneskers både smil og gråt, i hverdagslige utfordringer og kriser. Men, det var først når han for alvor begynte å reise på det store afrikanske kontinentet og i midt-østen at han for alvor fikk øynene opp for menneskers evne til å håndtere gode og mindre bra situasjoner i hverdagen på. Etter å ha bistått et stort uttal mennesker i situasjoner som har vært viktige for disse å løse og ikke minst skape varige endringer valgte han å begi seg inn på det dypere sinnet. Samtale er ofte en god løsning og det er ofte det å være en rettesnor med en verktøykasse som du kan bruke. Siden har han utdannet meg videre og har tatt i bruk hypnose som virkemiddel når han håndterer personer som har utfordringer de ønsker hjelp til å løse. Hypnoterapi er et verktøy som kan benyttes til å hjelpe i en rekke tilfeller, enten det er i terapi alene, som familie eller i grupper.
Thomas kristiansen

Nyheter

Bergen hypnose og Bergen terapi utvider tilbudet til også samtale, kurs og opplæring. I tillegg til å tilby behandlinger i sandviken, er vi nå også to dager i uken hos Åsane helse og velvære

Kontakt meg