Ann-Kristine holder yogakurs hos Åsane Helse og Velvære og barneyogakurs i barnehager og skoler. Hun underviser i yinyoga og rolig klassisk yoga. 

I barneyoga bruker hun mye eventyryoga. 
Hun er utdannet yogalærer ved Jord Yoga i Bergen. Ann-Kristine begynte med yoga for over 20 år siden, og har siden den gang fordypet seg i ulike retninger innenfor yoga.

Vinter/ vår 2020 holder Ann Kristine kurs / drop in i yinyoga. Dette er en rolig yogaform der man holder stillingene i 3-5 minutter. Stillingene skal gi en myk strekk som skal komme inn til kroppens bindevev i stedet for musklene. Tanken bak yinyoga er at ved å strekke bindevevet kan man løse opp i fysiske og emosjonelle spenninger. 

Yinyoga passer for deg som kjenner på stivhet og smerter i kroppen, føler deg mye trøtt, sliten eller stresset / overstimulert. Yin yoga kan ved å løse opp i spenninger og stress føre til økt energi. Yinyoga kan også være nyttig for deg som føler at du er urolig eller har for mye energi. Mange som går på kurs hos Ann-Kristine rapporterer om bedre søvn og økt energi. 

Ann-Kristine har også tatt kurs i barneyoga og tilbyr yoga til barn i barnehager eller skoler. Hvis du er ansatt i en barnehage eller skole/ SFO er det bare å ta kontakt for mer informasjon. Du kan også få referanser.